DASC

DASC-logo_2_150

DASC SPSS Licentiebeheer Service (SLS)

DASC SPSS Licentiebeheer Service (DASC SLS) is een cloudgebaseerde service die organisaties toelaat om softwarelicenties door DASC B.V. te laten beheren, uit te geven en te bewaken. Dit betekent dat organisaties toegang hebben tot de software die ze nodig hebben, zonder dat ze zich zorgen moeten maken over het beheer en de uitgifte van licenties. In het algemeen is DASC SLS een eenvoudige en flexibele manier om softwarelicenties te beheren en biedt het organisaties de mogelijkheid om efficiënter te werken en te besparen op kosten.

Over de service

 

De DASC SPSS Licentiebeheer Service stelt via een gepersonaliseerde URL de door u aangeschafte SPSS Concurrent licenties beschikbaar binnen uw organisatie. Dit gaat op een veilige manier via een reserveringsbestand waarop alleen de gebruikers/machines staan die toegang moeten hebben binnen uw organisatie. 

DASC SLS verzorgt de hardware/installatie/inrichting en beheer/onderhoud van de SPSS Licentiemanager. DASC levert en support de onderliggende SPSS CU licenties en verzorgt in overleg de packaging en uitrol. 

Voordelen DASC SPSS Licentiebeheer Service

Beheer en onderhoud: DASC SLS zorgt ervoor dat organisaties zich niet hoeven te verdiepen in het beheren, genereren en onderhouden van de SPSS licenties. SPSS wordt hierdoor laagdrempelig toegankelijk voor elke organisatie.

Gemak: DASC SLS elimineert de noodzaak om zelf softwarelicenties te beheren en te verdelen, wat tijd en middelen bespaart. Organisaties hoeven zich niet langer zorgen te maken over het bijhouden van softwarelicenties en kunnen zich concentreren op hun kernactiviteiten.

Eenvoudige samenwerking: DASC SLS maakt het mogelijk om samen te werken en softwarelicenties te delen tussen personen, afdelingen en locaties. Dit verbetert de samenwerking en productiviteit binnen de organisatie.

Probleemloze upgrades: Met DASC SLS kunnen organisaties gemakkelijk software-upgrades uitvoeren en altijd beschikken over de nieuwste versies van de software. Dit verbetert de beveiliging en prestaties van de software.

Voor wie?

DASC SLS is een service die geschikt is voor organisatie met de volgende uitdagingen:

  • U wilt gebruik maken van de IBM SPSS Statistics Concurrent licentiestructuur, maar wilt hiervoor geen losse server inrichten.
  • Uw organisatie werkt of gaat werken vanuit de Cloud in combinatie met lokale laptops, u wilt geen losse servers meer.
  • U heeft momenteel IBM SPSS Concurrent licenties binnen uw organisatie, maar de persoon die deze beheerde en hiervoor de kennis had, is niet meer beschikbaar. 
  • Het kost u teveel tijd om de SPSS Concurrent licenties aan te maken en te beheren
  • Het kost u teveel tijd en geld om de omliggende hardware en services voor een SPSS Concurrent licentie te beheren.
  • Uw organisatie heeft geen eigen IT afdeling, maar wil wel gebruik gaan maken van een SPSS Concurrent licentie. 

Gebruikers analyse

U ontvangt regelmatig een rapport update van uw SPSS gebruik. Zo blijft het goed inzichtelijk of u beschikt over voldoende licenties op basis van aanvragen uit de organisatie. Daarnaast geeft het u een gedegen inzicht in de hoofdgebruikers en kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat de juiste personen binnen de organisatie de toegang tot SPSS blijven behouden.