Webinar: Fraude met AI

Het bouwen van een voorspellend model om fraude te detecteren kost veel tijd, moeite en kennis van algoritmes. Zonder dit is het lastig om effectieve modellen te bouwen die accurate uitkomsten voorspellen. IBM Watson studio bevat nu de mogelijkheid om dit soort modellen te bouwen met behulp van AI. Modellen bouwen was al mogelijk door gebruik te maken van IBM SPSS Modeler, Python of R. Daarnaast beschikt IBM Watson Studio over een AI tool die alle handelingen die nodig zijn om een voorspellend model te bouwen automatiseert. In een 45 minuten demo ziet u hoe een model gebouwd wordt.

Voor wie
het webinar Fraude met AI is uiteraard geschikt voor mensen die op het moment een fraude detectie applicatie maken of beheren, daarnaast is het ook geschikt voor mensen die graag willen ontdekken hoe AI het proces rondom maken van modellen kan versnellen maar ook voor mensen die willen starten met het bouwen van voorspellende modellen.

Wanneer

donderdagochtend 21 januari

Duur
Van 10.00 tot 10.45 uur.

Kosten
Dit webinar is voor klanten van DASC B.V. kosteloos te volgen.

Waar

Het webinar zal plaatsvinden via Google Meets. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Inschrijven

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.