Webinar: Dashboards met SPSS

Met dashboards kun je geavanceerde visualisaties van jouw analyseresultaten maken en de inzichten die je in de data hebt ontdekt, in een duidelijk communiceren naar anderen. PS Imago Pro integreert SPSS Statistics met diverse tools om eenvoudig dashboards te maken en te delen. Hierdoor is het mogelijk om output vanuit SPSS direct te verwerken in dashboards en rapportages, waarmee je in één keer alle relevante informatie kunt overdragen aan anderen.

Een dashboard is eenvoudig op te bouwen. Op basis van uw data maakt u binnen SPSS Statistics relevante analyses die antwoord kunnen geven op uw organisatieprocessen of andere vragen. PS Imago pro voegt nog eens tientallen extra procedures toe aan SPSS, waardoor u meer mogelijkheden heeft. De SPSS output kunt u direct verwerken in een dashboard of rapportage en vervolgens delen met anderen via de beveiligde cloud portal.

Bovendien kunt u dit gehele proces u ook automatiseren, waardoor rapportages bijvoorbeeld automatisch geüpdatet kunnen worden, zodra er nieuwe data beschikbaar is.

Tijdens dit webinar vertellen we u meer over de mogelijkheden voor het maken van dashboards vanuit SPSS binnen het softwarepakket PS Imago Pro.

Voor wie
Het webinar is met name geschikt voor mensen die kennis willen maken met de mogelijkheden van dashboards met SPSS en het softwarepakket PS Imago Pro. Zowel voor gebruikers als niet-gebruikers van SPSS is dit een interessant webinar.

Wanneer 
Dinsdagochtend 10 juni

Duur
Van 10.00 tot 10.30 uur.

Kosten
Dit webinar is voor klanten van DASC B.V. kosteloos te volgen.

Waar
Het webinar zal plaatsvinden via Google Meet. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Inschrijven

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.