Webinar: Dashboards met SPSS

Met dashboards kun je geavanceerde visualisaties van jouw analyse resultaten bouwen en de inzichten die je in jouw gegevens hebt ontdekt, in een dashboard communiceren. Door een combinatie te maken tussen IBM SPSS Statistics en IBM Watson Studio is het nu mogelijk om snel en makkelijk een dashboard te bouwen die je de mogelijkheid geeft om in één keer alle relevante informatie te tonen die je graag wilt overdragen aan anderen.

Vier redenen om dashboards te gebruiken

  • Dashboard creëren snel overzicht
  • Dashboards dwingen je om de data op orde te hebben
  • Dashboards zorgen voor éé beeld, zelfs als je data gebruikt uit diverse afdelingen
  • Dashboards geven inzicht aan personen die geen statistische kennis hebben

Een dashboard is relatief makkelijk te bouwen. Uw data staat in een database, en binnen SPSS Statistics maakt u relevante analyses die antwoord kunnen geven op uw organisatieprocessen of andere vragen. Al deze analyses kunnen ook teruggeschreven worden naar de database en op die manier gebruikt worden om binnen IBM Watson Studio snel en gemakkelijk een dashboard te bouwen die te delen is, te integreren is op uw website of neergezet kan worden binnen het intranet van uw organisatie. Op die manier wordt het delen van informatie nog gemakkelijker, waarbij de uitkomsten van uw analyses voor iedereen te begrijpen zijn.

Voor wie
Het webinar Dashboards met SPSS is met name geschikt voor mensen die kennis willen maken met de mogelijkheden van dashboards. Zowel voor gebruikers als niet-gebruikers van SPSS is dit een interessant webinar.

Wanneer

Dinsdagochtend 16 maart

Duur
Van 10.00 tot 10.20 uur.

Kosten
Dit webinar is voor klanten van DASC B.V. kosteloos te volgen.

Waar
Het webinar zal plaatsvinden via Google Meet. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Inschrijven

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.