Webinar: IBM SPSS Regression

Met IBM SPSS Regressie module kunt u categorische resultaten voorspellen en verschillende niet-lineaire regressie procedures toepassen. U kunt deze procedures gebruiken voor het bedrijfsleven en analyse-projecten waar gewone regressietechnieken beperkt zijn. De oplossing helpt u de mogelijkheden van SPSS Statistics uit te breiden voor de data-analyse fase van het analyseproces.

In dit webinar wordt de techniek voor het maken van een regressieanalyse uitgelegd aan de hand van fictieve data. Dit zal gedaan worden door samen met de presentator door de regressie module te lopen en de verschillende functies te testen en uit te voeren met voorbeelddata. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf toepassingen te zoeken voor uw eigen gebruik van regressietechnieken. De volgende technieken vallen onder de regressie module;

  • Binary logistic regression
  • Logit response models
  • Multinomial logistic regression
  • Probit response analysis
  • Two stage least squares
  • Weighted least squares

In het webinar zal er een demonstratie plaatsvinden aan de hand van 1 van deze technieken.

Voor wie
Dit webinar is uitermate interessant om te volgen voor zowel gebruikers als niet-gebruikers van regressiemodellen. Voor de gebruikers worden er handige tips en mogelijkheden aangeboden, de niet-gebruikers krijgen een kijkje in de uitgebreide mogelijkheden van IBM SPSS Statistics Regressie module en de eventuele toevoeging voor persoonlijke bedrijfsprocessen.

Wanneer 

dinsdagochtend 2 november

Duur
Van 10.00 tot 10.20 uur.

Kosten
Dit webinar is voor klanten van DASC B.V. kosteloos te volgen.

Waar
Het webinar zal plaatsvinden via Google Meet. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Inschrijven

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.