Training: IBM SPSS Statistics 27 QUICKSTART

Wat

SPSS 27 biedt gebruikers verschillende nieuwe mogelijkheden. Zo zijn de modules Data Preparation en Bootstrapping toegevoegd aan de Base editie, waardoor u direct toegang heeft tot meer functionaliteiten.

In deze training behandelen we een aantal veelgebruikte handelingen in SPSS Statistics en gaan we in op de functionaliteiten van Data Preparation en Bootstrapping. Tijdens de training maakt u gebruik van onze voorbeelddatasets, zodat u de handelingen zelf kunt oefenen. Op deze manier kunt u direct aan de slag met SPSS 27.

Voor wie

SPSS gebruikers die hun kennis over SPSS willen opfrissen en snel aan de slag willen met SPSS 27.

Voorkennis

Gebruik van SPSS met behulp van de dialoogvensters.

Inhoud

Deze training starten we met een korte opfrisser van SPSS Statistics. Hierbij komen een aantal veelgebruikte handelingen aan bod, zoals het inlezen van verschillende dataformaten,  het maken en bewerken van variabelen, en het verkrijgen van beschrijvende statistieken.

Vervolgens gaan we dieper in op de modules SPSS Data Preparation en Bootstrapping. We staan stil bij de inhoud van deze modules, wanneer de diverse functionaliteiten ingezet kunnen worden en hoe u dit kunt zelf kunt uitvoeren in SPSS Statistics.

Duur

Halve dag: ochtend of middag (4 uur)

Kosten
€299,- per deelnemer voor klanten van DASC op de geplande data.
€599,- per deelnemer voor niet klanten van DASC.
Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Trainingen gaan door bij voldoende inschrijvingen.

Inschrijven en meer informatie ontvangen

Inschrijven