Webinar: AI Lifecycle

Veel bedrijven werken met data-analyse en AI modellen. De ontwikkeling van een model vraagt de nodige tijd, maar uiteindelijk gaat de meeste tijd in het onderhouden en bijwerken van het model zitten.

Zodra het model namelijk in productie staat, in bijvoorbeeld een webapplicatie is het van groot belang dat er regelmatig gecontroleerd wordt of het model nog voldoet aan de vastgestelde eisen en nog in staat is om uw business vraag goed te beantwoorden. Door de constante stroom van nieuwe data, en daarmee nieuwe ontwikkelingen, moeten modellen regelmatig ge-update worden en worden aangepast op de nieuwe data. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat het AI model blijft werken en de juiste resultaten blijft teruggeven.Wij geven u graag wat tips en hints om het onderhoud van uw modellen te vergemakkelijken en te automatiseren.

Voor wie

Dit webinar is interessant voor mensen die graag meer informatie willen over het automatiseren van AI lifecycle management Leer in korte tijd, zonder complexe terminologie de basisbenodigdheden voor het effectief managen van uw AI modellen.

Wanneer 

donderdag 28 januari

Duur

Van 10.00 tot 10.45 uur.

Kosten

Dit webinar is voor klanten van DASC B.V. kosteloos te volgen.

Waar

Het webinar zal plaatsvinden via Google Meet. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Inschrijven

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.