Webinar serie : Algorithms Explained

Het lijkt wel alsof iedereen het er tegenwoordig over heeft. Artificial Intelligence, Machine Learning, algortimes, het zijn allemaal buzz woorden die steeds vaker langs komen bij mensen die bezig zijn met analyse en predictive analytics. Maar wat houdt Machine Learning nu precies in, en wat zijn de mogelijke toepassingen?

Om u op weg te helpen hebben we een webinar serie opgezet die u stap voor stap mee neemt in de wereld van de algoritmes. Bij elk webinar gaan we een stukje dieper in op de inhoudelijke werking van verschillende types algoritmen, en passen we de algoritmes en modellen daadwerkelijk toe op data.

Om u de algoritmes te tonen maken wij tijdens de webinars gebruik van IBM SPSS Modeler. De informatie is echter algemeen toepasbaar, en dus ook te gebruiken in bijvoorbeeld Python of R.

Schrijf u hieronder in voor de 5 webinars. Ook benieuwd naar IBM SPSS Modeler? Kijk dan bij onze andere events en volg ook hierover een speciaal webinar.

5 DELIGE WEBINAR SERIE

Liever in één keer inschrijven voor de volledige serie? Schrijf u dan in met onderstaande knop. U ontvangt eenmaal een email met daarin alle deelname links voor de vijf webinars, bewaar deze email dus goed.