Webinar: Van prototype tot webapplicatie: Skip the boring stuff

Wanneer je aan de slag gaat met data-analyses is het uiteindelijke doel over het algemeen een applicatie van een model waarbinnen je nieuwe data kan toevoegen en automatisch de benodigde resultaten terugkrijgt. Vaak zien we dat bedrijven wel de data-analyse uitvoeren en een mooi AI model opzetten, maar de laatste stap naar deployment (bijvoorbeeld een webapplicatie) vergeten te zetten. Hierdoor wordt er niet optimaal gebruikgemaakt van de mogelijkheden die je data je biedt en je uiteindelijk niet de optimale resultaten behaald die je voor ogen had.

Het totale proces van data-analyse naar AI model tot webapplicatie brengt veel uitdagingen met zich mee. We bieden voor iedereen die geïnteresseerd is een webinar aan waarbij we stil zullen staan bij de diverse stappen binnen het proces en de software tools die zijn in te zetten om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens de webinar zullen we werken met producten van IBM en de open source tool Python.

Voor wie

Dit webinar is interessant voor iedereen geïnteresseerd is in het gehele proces van model bouwen tot het maken van een webapplicatie. Technische kennis/ervaring is niet vereist.

Wanneer 

donderdag 4 februari

Duur

Let op: Normaliter starten onze webinars op donderdag om 10.00 uur. Deze webinar is van 11.00 tot 11.45 uur.

Kosten

Dit webinar is voor klanten van DASC B.V. kosteloos te volgen.

Waar

Het webinar zal plaatsvinden via Google Meet. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Inschrijven

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.