Webinar: Voeg Data Science toe aan uw SPSS expertise

Data science, het vakgebied dat tegenwoordig snelle ontwikkelingen doormaakt en waarbij tools en technieken als paddenstoelen uit de grond schieten. Het overzicht behouden in deze wirwar van tools, technieken en datavormen kan soms een hele uitdaging zijn.

Gedurende dit webinar lichten wij graag onze nieuwe laagdrempelige methode toe om te starten met Data Science wanneer u al werkt met SPSS producten. De methode is opgebouwd in drie onderdelen, namelijk;

  • Cursus Data Science voor SPSS gebruikers in vier dagdelen
  • Jaar lang gebruik van Data Science workbench PS Clementine Pro inclusief IBM SPSS Modeler
  • Gratis begeleiding en support

Dit webinar is erop gericht om u een eerste kennismaking te geven tot de workbench PS Clementine Pro, zodat u beter in staat bent om te bepalen of deze werkwijze aansluit bij uw vaardigheden en vragen vanuit de organisatie.

Sneak peak van PS Clementine Pro

Voor wie

Het webinar is geschikt voor personen met kennis van SPSS Statistics die zich het komende jaar verder willen ontwikkelen op het gebied van Data Science. Daarnaast is deze webinar zeer geschikt voor personen die verantwoordelijk zijn binnen de organisatie om Data Science activiteiten te introduceren of uit te breiden.

Wanneer 

  • Dinsdag 5 oktober, 10.30-11.00u
  • Vrijdag 15 oktober, 09.30-10.00u

Duur

30 minuten

Kosten

Dit webinar is kosteloos te volgen.

Waar

Het webinar zal plaatsvinden via Google Meets. De inloggegevens worden uiterlijk een dag voor aanvang van het webinar per mail verstuurd.

Verder zijn er de uitgebreide DASC trainingen gericht op het uitbreiden van uw kennis en CV.