DASC

PS Quaestio pro

Geïntegreerd platform voor al uw vragenlijst projecten
PS QUAESTIO PRO is een end-to-end survey-onderzoeksoplossing op basis van UNICOM Intelligence® en IBM SPSS Statistics®. Hiermee kunt u vragenlijsten ontwerpen, gegevens verzamelen via CAWI, MOBI, CATI en CAPI, en basis- en geavanceerde gegevensanalyses en analytische rapportages uitvoeren een dashboard of document.

Enquêtecomponent (UNICOM Intelligence®)
In deze omgeving ontwerpt u vragenlijsten en bepaalt u het verloop en de fase van een enquête. U kunt de omgeving uitbreiden met een reeks maatwerk objecten die flexibiliteit en gebruiksgemak bieden bij het maken en efficiënter beheren van enquêtes.

Analytische engine (IBM SPSS Statistics®)
Tools en procedures voor het uitvoeren van basis- en geavanceerde gegevensanalyse en toegang tot verschillende soorten gegevens. U kunt IBM SPSS Statistics® verder uitbreiden met een aantal op maat gemaakte tools en visualisaties.

Rapportmaker
Een uitgebreide rapportageomgeving voor het opstellen van professionele analytische rapporten met behulp van resultaatobjecten uit de analyse-engine.

Automatisering van rapportprocessen
Met deze tool kunt u periodieke rapporten inplannen en automatiseren; van het laden, analyseren en maken van een rapport tot het publiceren op een webportaal.

Distributieomgeving
Tools voor het delen van analytische rapporten in populaire bestandsformaten (pdf, docx, html) via een webportaal of in documentvorm.

Functionaliteiten

PS QUAESTIO PRO inzetten binnen uw organisatie

PS QUAESTIO PRO is een uitgebreide omgeving die volledig integreerbaar is met de IT- infrastructuur binnen uw organisatie. Het maakt gebruik van IBM SPSS technologieën om enquête-onderzoeken uit te voeren. Eén van de
sterke punten van de software is dat het ondersteuning biedt in alle fasen van het onderzoek. PS QUAESTIO PRO is in te zetten bij:

  • Het samenstellen van vragenlijsten
  • De gegevensverzameling, doormiddel van CAWI, MOBI, CATI en CAPI
  • Basis- en geavanceerde gegevensanalyse
  • Het opstellen van een analytisch rapport(dashboard)

Voordelen PS QUAESTIO PRO

PS QUAESTIO PRO zorgt voor een goede controle op het gehele proces van onderzoeken. Dankzij de software vergroot het zicht op de data en door een goede integratie met de systemen is het binnen vrijwel elke organisatie in te zetten. De koppeling met IBM SPSS zorgt voor een snelle export naar SPSS waardoor het maken van analyses significant wordt versneld.

Daarnaast is PS QUAESTIO PRO in vergelijking met andere survey software een stuk lager geprijsd, waardoor je met een kleine investering een versnelling kan aanbrengen in het onderzoeksproces.

Voor wie

PS QUAESTIO PRO is een uitgebreide software die door vele organisaties in diverse sectoren ingezet wordt bij vragenlijstonderzoek.