DASC

PS Imago Pro

PS Imago Pro is een geïntegreerde analyse- en rapportage tool om taken op het gebied van statistische data analyse, rapportages, automatisch verwerken van data en Business Intelligence uit te voeren. Het combineert de IBM SPSS Statistics analytical engine met diverse tools om rapportages te maken en resultaten te publiceren. Hiermee gaat PS Imago pro verder dan de standaard functionaliteiten binnen SPSS. Het extra menu in SPSS biedt gebruikers meer mogelijkheden om data te visualiseren in grafieken, tabellen en dashboards. Daarnaast is het mogelijk om analytische rapportages direct aantrekkelijk en professioneel vorm te geven en gemakkelijk met andere personen te delen. PS Imago Pro werkt zowel lokaal als in de cloud.

Componenten

 • IBM SPSS Statistics – analytische engine waarmee een breed scala aan analytische procedures uitgevoerd kunnen worden.
 • PS IMAGO Pack & PS IMAGO Pack PRO – set van analytische en rapportage procedures bovenop de functionaliteiten van IBM SPSS Statistics.
 • PS IMAGO Designer – applicatie om analytische rapportages vorm te geven.
 • PS IMAGO Portal – IT-omgeving om de gegevens in de Cloud te publiceren, op te slaan en te beheren.
 • PS IMAGO Process – applicatie waarmee gebruikers automatisch analytische rapportages kunnen maken en updaten
PS Imago pro levert aantrekkelijke en professionele analytische rapportages die snel en eenvoudig gemaakt en gedeeld kunnen worden. Dit kan gedaan worden dankzij de combinatie van diverse elementen: Toegang tot data in verschillende systemen, een wereldwijd gebruikte analytische engine (IBM SPSS Statistics) met een grote hoeveelheid statistisch algoritmen, een professionele tool om analytische rapportages vorm te geven, een beveiligde omgeving om rapportages te publiceren, en een proces om analytische rapportages automatisch te updaten zodra de brondata verandert.

De belangrijkste voordelen van PS Imago Pro zijn:

 • Grote hoeveelheid analytische procedures. Naast de standaard procedures, hebben gebruikers toegang tot tientallen extra procedures. Dit biedt meer mogelijkheden bij het prepareren en analyseren van data.
 • Uitgebreide visualisatiemogelijkheden. PS Imago Pro bevat een uitgebreide set aan visualisatiemogelijkheden om resultaten weer te geven in tabellen en grafieken. Resultaten kunnen ook overzichtelijk weergegeven worden door middel van een dashboard.
 • Rapportages maken. Met de flexibele rapportagetool van PS Imago Pro kunnen gebruikers direct analytische rapportages maken. Deze rapportages kunnen online of in de vorm van een document (docx, pdf) gedeeld worden.
 • Rapportages automatisch updaten. De informatie in rapportages kan automatisch geüpdate worden zodra er nieuwe gegevens beschikbaar zijn. Daarnaast kan ook het verkrijgen van data en het publiceren van rapportages geautomatiseerd worden.
 • Rapportages delen in een beveiligde omgeving. Rapportages kunnen via een beveiligde structuur eenvoudig in de cloud gepubliceerd worden. Hierdoor hebben gebruikers overal toegang tot data en rapportages en wordt er rekening gehouden met het beveiligingsbeleid van organisaties.
 • Eenvoudig te koppelen met PS Quaestio Pro. Dit maakt het mogelijk om het gehele proces van data verzamelen (PS Quaestio Pro), analyseren, rapporteren en delen (PS Imago Pro) op één platform uit te voeren.
Decision-Optimization

Behapbaar beginnen met Decision Optimization?

We starten compact, zodat u groots kunt finishen. Door het afgebakende vraagstuk ziet u snel resultaat.
Met systemen die integreren en datasilo’s die oplossen. Zonder dat dit forse investeringen met zich meebrengt.
Zo legt u het fundament om Decision Optimization verder uit te bouwen.