IBM SPSS Statistics 28 Quickstart training

Wat

SPSS 27 en 28 bieden gebruikers verschillende nieuwe mogelijkheden. Zo zijn de modules Data Preparation en Bootstrapping toegevoegd aan de Base editie, waardoor u direct toegang heeft tot meer functionaliteiten.

In deze training behandelen we een aantal veelgebruikte handelingen in SPSS Statistics en gaan we in op de functionaliteiten van Data Preparation en Bootstrapping. Tijdens de training maakt u gebruik van onze voorbeeld datasets, zodat u de handelingen zelf kunt oefenen. Op deze manier kunt u direct aan de slag met SPSS 28.

Voor wie

SPSS gebruikers die hun kennis over SPSS willen opfrissen en snel aan de slag willen met SPSS 28.

Voorkennis

Gebruik van SPSS met behulp van de dialoogvensters.

Inhoud

Deze training starten we met een korte opfrisser van SPSS Statistics. Hierbij komen een aantal veelgebruikte handelingen aan bod, zoals het inlezen van verschillende dataformaten,  het maken en bewerken van variabelen en het verkrijgen van beschrijvende statistieken.

Vervolgens gaan we dieper in op de modules SPSS Data Preparation en Bootstrapping. We staan stil bij de inhoud van deze modules, wanneer de diverse functionaliteiten ingezet kunnen worden en hoe u dit zelf kunt uitvoeren in SPSS Statistics.

Duur

Halve dag: ochtend of middag (4 uur)

Kosten
€299,- per deelnemer voor klanten van DASC.
€599,- per deelnemer voor niet klanten van DASC.
Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Waar
Vanwege COVID-19 wordt deze workshop online gegeven. Zodra de omstandigheden het toelaten is het ook mogelijk om de workshop te volgen op het kantoor van DASC te Utrecht.

Inschrijven en meer informatie ontvangen

Kan via de knop onderaan deze pagina. Wij nemen contact met u op.