DASC

DASC-logo_2_150

Maatwerk aanvragen

Meer informatie

DASC is als Gold Business Partner goed in staat om u te trainen in diverse onderwerpen rondom analytics en statistiek in combinatie met de softwarepakketten van IBM. Vanwege onze grote kennis rondom de software en mogelijke toepassingen, krijgt u een gedegen opleiding over het onderwerp naar keuze. Kijk in het overzicht naar onze eigen trainingen, maar ook naar de trainingen die officieel vanuit IBM zijn uitgegeven.

Naast de IBM trainingen hebben wij, op basis van de uitdagingen die we zien bij klanten, ook een aantal eigen trainingen en cursussen opgesteld. Ook deze zijn in het overzicht opgenomen. Deze trainingen en cursussen zijn opgebouwd in diverse varianten zoals een workshop, webinars en meerdaagse trainingen.

IBM Business Partner Credentials

Maatwerk aanvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u mogelijk niet de training kan vinden waar u naar op zoek bent. Door onze gedegen kennis over de markt en het werkveld van statistiek en analyse, hebben wij een goede basis om meer trainingen te geven dan in het overzicht staan aangegeven. Voel u daarom vrij om maatwerk aan te vragen over het onderwerp waar u vragen over heeft. U kunt dit doen door in het onderstaande contactformulier uw gegevens en vraag achter te laten. Wij komen hier dan binnen 48 uur bij u op terug.