DASC

DASC-logo_2_150

Experts in Data Science en advanced analytics software, consultancy en training.

Sinds 2009 ondersteunt het team van DASC organisaties bij de inzet van data analytics. Met tientallen jaren aan ervaring weten klanten ons te vinden in elke fase van hun analysetraject. Dit loopt uiteen van het samen verkennen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI, training in het gebruik van SPSS tot en met support bij het uitvoeren van een statistische analyse.

Software

DASC is expert op het gebied van IBM SPSS Statistics software en Data Science met IBM Watson. Tevens levert DASC diverse oplossingen voor het verzamelen en analyseren van vragenlijsten. U kunt bij ons terecht voor advies over de aanschaf, licenseren van de software en support op het gebied van data-analyse en IT-infrastructuur.

Consultancy

Ook kunt u DASC voor u aan het werk zetten. Dit kan zijn omdat u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, ondersteuning wilt hebben bij de eerste fases van een project of data-analyse werkzaamheden wilt automatiseren. Tevens kunt u ons vragen samen met u de updates naar de laatste versies van uw software te verzorgen, licentiegebruik te analyseren of uw data-analyse te verplaatsen naar de Cloud. Kijk bij consultancy voor meer informatie over de mogelijkheden.

Training

DASC geeft trainingen in diverse onderwerpen rondom data analytics en statistiek. Deze trainingen kunnen u helpen om nieuwe kennis op te bouwen en/of bestaande kennis te verdiepen. Informatie hierover vindt u in het DASC Learning Center. Om op de hoogte blijven van onze wekelijkse webinars rondom data analytics, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Ons team

Ed Meijdam
Managing Partner DASC

Frank Passtoors
Managing Partner DASC

Rianne Hotting
Data Scientist