DASC

Official IBM training: Advanced Machine Learning Models Using IBM SPSS Modeler

Wat
Gecertificeerde IBM SPSS cursus verzorgt door DASC in samenwerking met Avnet.

Voor wie bedoeld
Gebruikers van SPSS Modeler die meer uit de classificatie modellen van SPSS Modeler willen halen.

Voorkennis

  • Bekend met SPSS Modeler, inclusief basiskennis van modelleren, het maken van stromen, inlezen van data bestanden, instellen van de ‘unit of analysis’, datasets combineren, en het maken en herindelen van velden/variabelen.
  • De basiscursus Introduction to IBM SPSS Modeler and Data Mining wordt aangeraden om eerst te volgen.
  • Bekend met standaard modelleer technieken door ervaring met voorspellende modellen binnen SPSS Modeler, of door het volgen van de cursus Predictive Modeling for categorical/continuous targets using IBM SPSS Modeler.

Inhoud
Deze training is een vervolg op de trainingen Predictive Modeling for Categorical Targets Using IBM SPSS Modeler en Predictive Modeling for Continuous Targets Using IBM SPSS Modeler. Het gaat dieper in op technieken om categorische en continue uitkomsten te voorspellen. Naast deze modelleer technieken wordt er ook ingegaan op data preparatie, zoals splitsing (partitioning), het vinden van afwijkingen en het verminderen van het aantal velden tot een aantal factoren. Verschillende classificatie modellen zoals Decision List, Support Vector Machines en Bayes Net worden besproken. Om het voorspellend vermogen te verbeteren wordt er ook ingegaan op methodes om verschillende modellen te combineren in één allesomvattend model.

Het trainingsmateriaal is Engelstalig.

Klik hier voor de gedetailleerde Engelstalige trainingsagenda.

Duur
1 dag

Inschrijven en meer informatie ontvangen
Dit kan via de knop onderaan deze pagina. Wij nemen contact met u op.