DASC

Seminar: Van vragenlijst tot rapportage portal

Wat
Demonstratie van de vragenlijstmodule PS Quaestio Pro waarmee eenvoudig vragenlijstonderzoek kan worden uitgevoerd. Van het maken van vragenlijsten, data verzameling en data analyse tot het maken van analytische rapporten.

Voor wie
Voor de SPSS gebruiker die met vragenlijsten, enquêtes en/of onderzoeken werkt.

Voorkennis
Geen voorkennis nodig van SPSS Statistics.

Inhoud
Dit seminar gaat in op de zeer complete en eenvoudige vragenlijstmodule PS Quaestio Pro.

Vragenlijstonderzoek gaat vaak gepaard met veel handmatige handelingen, zoals het overtypen van antwoorden in IBM SPSS Statistics, het genereren van codeboeken syntax en het exporteren naar MS Excel voor het het opmaken van grafieken. Met PS Quaestio Pro is het mogelijk om de resultaten centraal op te slaan en al deze handelingen te automatiseren. De resultaten kunt u vervolgens via een webportaal aan uw opdrachtgevers aanbieden.

Deze module is zeer eenvoudig toe te passen en kent daarbij vele handige extra’s. U kunt zelf uw vragenlijst bouwen, veel data collectie methoden als CAWI, MOBI, CAPI en CATI kunnen worden toegepast en data kan ook uit externe bronnen worden gehaald.

Duur
2,5 uur

Waar
Vanwege COVID-19 wordt deze workshop online gegeven. Zodra de omstandigheden het toelaten is het ook mogelijk om de workshop te volgen op het kantoor van DASC te Utrecht

Inschrijven of informatie aanvragen
Kan via de knop onderaan deze pagina. Wij nemen contact met u op.